logo

 

ACTIVITATS 2017

JUNY

REVETLLA DE SANT JOAN

 19:00 h: A la sala del Museu:

 Audiovisual: LES PROPIETATS REMEIERES D’ESPÈCIES i CONDIMENTS.

 Inauguració de l’exposició: UN MON D’ESPÈCIES.

 Més de 90 espècies i condiments alimentaris per mirar, tocar i tastar, complementat amb imatges i documentació d’aquestes. (Col·lecció privada del soci Lluís Borrell)

 20:30 h: Al Centre Cívic:

 9è SOPAR AMB EL COMTE ARNAU

MENGES DOCUMENTADES DE LA CUINA CATALANA MEDIEVAL 

Entrants: 

Salviat

Cruatges 3 salses

Suc fresc de pèsols 

Primer plat:

Cirons (cigrons) tendres 

Segon plat: 

Celiandrat 

Postres: 

Magdalenes al cardamom 

Ginestada 

Vins: 

Piment (i altres) 

         PREU SOPAR MEDIEVAL: 15€ SOCIS / 18 € NO SOCIS

22:30 h: Celebració de revetlla amenitzada per en

PERE DE LES CABRES, pastor de Riudaura,

que amb acordió diatònic tocarà balls i danses tradicionals catalanes.

Encesa de la COVA AMB LA FLAMA DEL CANIGÓ.

VISITA DE LES ENCANTADES AMIGUES DEL COMTE ARNAU

Hi haurà coca i vi per a tothom !!!

DIA DE SANT JOAN

10:30 h: A la sala del Museu:

Exposició: UN MON D’ESPÈCIES.

11:00 h: A la sala del Museu:

 

TALLERS DE CUINA (amb espècies):

13 h: A la sala del Museu:

 

Aperitiu especiat elaborat per

Francesc Rovira de la FONDA XESC

 

         PREU TALLERS i APERITIU: 15€ SOCIS / 18 € NO SOCIS

 

Per participar a les activitats cal RESERVAR prèviament al telèfon 649191188 o a  info@jardibotanic-gombren.cat

 

MAIG

DIA 28 :

Taller de Multiplicació de plantes” a càrrec dels socis d’Aromik
10 h. Benvinguda i presentació
10,15 h. Coneixerem les diferents tècniques de multiplicació de plantes.
11 h. Aprendrem a fer un preparat d'arrelament natural.
11,30 h. Pausa amb infusió i dolços.
11,45 h. Taller pràctic: sembra de llavors, realització d'esqueixos i divisió.
13,30 h. Cloenda

Preu: 8€ socis i 12€ no socis

DIA 6

Jornada soci col.laborador
Convidem a tothom que vulgui col·laborar en  les tasques de manteniment del Jardí Botànic. Quedem al jardí a les 10h del matí i treballarem fins a la una.

ABRIL