ACTIVITATS DE 2019

ACTIVITATS DE JUNYACTIVITATS D'ABRILQUARTA JORNADA GASTRONÒMICA DE LES PLANTES OBLIDADES El proper 13 d'abril, a Igualada i, com els anys anteriors, organitzat pel Col·lectiu EIXARCOLANT, tindrà lloc la quarta Jornada Gastronòmica de Plantes Oblidades. Podeu consultar l'interessant programa amb més de 90 activitats a: https://eixarcolant.cat/jornada/activitats

Una de les xerrades és una col·laboració de la nostra Associació: el soci Lluís Borrell hi farà una xerrada-audiovisual sobre: HILDEGARDA DE BINGEN: UNA ABADESSA EIXARCOLADORA (Notes culinàries amb les herbes d'Hildegarda de Bingen) Hi esteu totes convidades!

ACTIVIATS DE MAIGSISÈ MERCAT DE LES HERBES DE LA RATAFIA El pròxim diumenge 5 de maig l'Associació Jardí de Plantes Medicinals de Gombrènb participarà en aquest mercat, amb dues activitats: 1. Exposició fotogràfica: "DE BINGEN A GOMBRÈN: deu segles de plantes remeieres". 2. Xerrada audiovisual a càrrec del soci Lluís Borrell: "Hildegarda de Bingen no fou ratafiaire: descobrim els seus vins remeiers" L'exposició s'inaugura a les 10.30 hores del matí al Local d'Òmnium Cultural (Carrer Pare Rodés, 14) i tot seguit es farà la xerrada.

Podeu consultar el programa complet podeu accedir a http://www.ratafia.cat

Hi esteu totes convidades!

ACTIVITATS DE 2018

ACTIVITATS DE MAIG

ACTIVITATS D'AGOST

ACTIVITATS DE SETEMBRE

ACTIVITATS D'OCTUBREEn breus treurem un article sobre la primera fira d'Herbàlium. Estigues atent a les nostres xarxes

ACTIVITATS DE NOVEMBRE